Onze toiletwagens zijn in de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar! De toiletwagens zijn keurig afgewerkt en gemakkelijk schoon te maken. Er wordt gebruik gemaakt van trespa i.p.v. hout voor een langere levensduur.

Toiletwagen type 240 – 110 PVC
Toiletwagen type 240 + vermaler
Toiletwagen type 240 deluxe
Toiletwagen type 240 + 2 tanks
Toiletwagen type 5.2 + urinoir
Toilet afzetunit 420

Toiletwagen

Wilt u wellicht een toiletwagen kopen? Dan bent u bij Easywagon.nl aan het juiste adres. Doordat wij vrijwel altijd toiletwagens op voorraad hebben staan, kunnen wij de toiletwagens vrijwel altijd snel leveren. U kunt ervoor kiezen om de wagen bij ons op het wagenpark op te komen halen of om hem door ons bij u op locatie de laten bezorgen. U kunt de toiletwagen vervoeren achter vrijwel ieder voertuig met een trekhaak. Onze medewerkers kunnen u altijd helpen door antwoord te geven op uw vragen of u een advies geven over de verschillende types toiletwagen.

Informatie toiletwagen

Easywagon.nl heeft verschillende types toiletwagen in haar assortiment. Welk type toiletwagen het meest geschikt is voor u, hangt voornamelijk af van de wensen die u aan uw toiletwagen heeft, de capaciteit die de wagen moet hebben en de toepassing van de toiletwagen. Wij kunnen u uiteraard adviseren over het juiste type toiletwagen voor u. Voor al onze toiletwagens is gebruik gemaakt van trespa in plaats van hout. Dit materiaal zorgt voor een langere levensduur van uw toiletwagen. Verder is de toiletwagen keurig afgewerkt en heeft gladde wanden. Hierdoor is de wagen gemakkelijk schoon te maken. De toiletwagen is eenvoudig in gebruik te nemen. De toiletwagen kan worden aangesloten op een 230 V aansluiting. Daarnaast is een wateraansluiting nodig (koud water).

In alle toiletwagens van Easywagon.nl bevinden zich toiletten met een normale spoelfunctie. Dit geeft de gebruikers van de toiletwagen een hygiënischere indruk en eerder het gevoel alsof zij thuis een toiletbezoek brengen. De wagens beschikken ook allemaal over stevige steunpoten. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat de wagen altijd stabiel en stevig staat.

Toepassing toiletwagen

Easywagon.nl zet de toiletwagens alleen in voor de verkoop. De wagens die u bij ons koopt zijn echter wel perfect geschikt om in te zetten voor de verhuur. De toiletwagens zijn ook prima geschikt voor eigen (langdurig) gebruik. Zo kunt u deze prima inzetten wanneer u uw pand voor een lange tijd gaat verbouwen. Ook voor bijvoorbeeld bouwbedrijven die veel of lange projecten hebben, waarbij zij een toiletwagen in willen zetten op het bouwterrein, zijn de toiletwagens van easywagon.nl prima geschikt. Wij kunnen de toiletwagens indien gewenst te allen tijde direct met uw eigen reclame leveren. Op deze manier kunt u de wagens gelijk inzetten en heeft u geen omkijken meer naar de bestickering of wrap van de toiletwagen.

Heeft u vragen over onze toiletwagens? Of heeft u behoefte aan meer informatie of advies over het kopen van een toiletwagen? Neem dan gerust contact met ons op via info@easywagon.nl of bel ons op 085 250 00 57.

Heeft u interesse in het kopen van een toiletwagen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!