Onze mobiele badkamers zijn in de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar! De mobiele badkamers zijn keurig afgewerkt en gemakkelijk schoon te maken. Er wordt gebruik gemaakt van trespa i.p.v. hout voor een langere levensduur.

Badkamer type 217
Badkamer type 217 WD
Badkamer type 418
Badkamer type 518
Douche en toiletunit 260
Sanitaire afzetunit 418

Mobiele badkamer

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een mobiele badkamer? Bij Easywagon.nl bent u aan het juiste adres. Wij hebben vrijwel altijd mobiele badkamers op voorraad, waardoor wij deze snel kunnen leveren. U kunt de mobiele badkamer bij ons ophalen, maar wij kunnen deze ook bij u komen bezorgen. De mobiele badkamer is te vervoeren achter ieder voertuig met een trekhaak. Onze medewerkers zijn zeer deskundige wat betreft de mobiele badkamers. Zij kunnen u daarom altijd helpen door uw vragen beantwoorden of u een advies geven over de verschillende types mobiele badkamer.

Informatie mobiele badkamer

Easywagon.nl beschikt over verschillende types mobiele badkamer. Welke badkamer het meest geschikt is voor u hangt af van uw wensen aan de badkamer en waarvoor u hem in wilt zetten. Alle verschillende types mobiele badkamer zijn gemaakt van Trespa in plaats van hout. Dit is een belangrijk detail, omdat door het gebruiken van dit materiaal de levensduur van de mobiele badkamer langer is. Verder is de mobiele badkamer keurig afgewerkt en heeft gladde wanden. Hierdoor is de wagen gemakkelijk schoon te maken.

De mobiele badkamer is eenvoudig in gebruik te nemen. De mobiele badkamer kan worden aangesloten op een 400V – 16 A. Daarnaast is een wateraansluiting nodig (koud water). Door de boiler in de mobiele badkamer wordt het water voor het douchen verwarmd. In de mobiele badkamer is een goede ventilatie aanwezig.

Toepassing mobiele badkamer

De mobiele badkamers van Easywagon.nl zijn alleen voor de verkoop. De wagens die u bij ons koopt verkopen zijn perfect geschikt om in te zetten voor de verhuur. Wij kunnen de mobiele badkamers indien gewenst direct met uw eigen reclame leveren. Op deze manier kunt u deze wagens gelijk inzetten voor de verhuur en heeft u geen omkijken meer naar de bestickering of wrap van de badkamer. De mobiele badkamers zijn ook prima geschikt voor eigen (langdurig) gebruik. Zo kunt u deze prima inzetten wanneer u voor een hele lange tijd gaat verbouwen. Maar ook voor bijvoorbeeld bouwbedrijven die veel of lange projecten hebben, waarbij zij een mobiele badkamer in willen zetten, zijn de mobiele badkamers van easywagon.nl prima geschikt.

Heeft u vragen? Of behoefte aan informatie of advies over het kopen van een mobiele badkamer? Neem dan gerust contact met ons op via info@easywagon.nl of bel ons op 085 250 00 57.

Heeft u interesse in het kopen van een mobiele badkamer? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!